Hieronder vindt u een overzicht van onze optredens:

Datum Locatie Aanvang
 

 

 

 

 

We hebben 18 september jl. weer een optreden gehad in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

Dit optreden was in de vorm van een afterparty na een concert van het Roosendaals Gemengd Koor. Vanwege het feit dat er gelijktijdig met het concert van het koor ook een uitvoering met o.a Pia Douwes en Joke de Kruijf plaats vond en deze ook op dezelfde tijd eindigde, was het gezellig druk op deze afterparty. De aanwezigen waren blij verrast door ons optreden en we mochten dan ook vele complimenten in ontvangst nemen. Foto's van dit optreden kunt u vinden op onderstaand facebookadres.

REVIEWS:

Voor recente reviews van onze optredens bekijk dan onze facebookpagina https://www.facebook.com/bigbandnogutsnoglory/

Optreden Theatercafe De Kring "Swing in de Kring"

Op zondag 12 april 2015 was het theatercafe van de Kring het trefpunt van swingende muziek. Bigband No Guts No Glory en Bigband Valley Sound hadden beiden een aantrekkelijk swingend programma op het repertoire gezet. De zangeres van Bigband No Guts No Glory, Jannie van Roozendaal, gaf tussen de beide optredens ook nog eens aan een solo-optreden goed aan te kunnen en de aanwezige toeschouwers hiermede goed te kunnen vermaken. En toeschouwers waren in grote getale opgekomen. Het was gezellig druk en de stemming werd door de optredens alleen maar verhoogd. Beide bands konden dan ook een welgemeend applaus in ontvangst nemen.

Concert in Anno 1810 zondag 25 januari 2015.

De tweejaarlijkse happening voor een goed doel vond dit jaar plaats in Anno 1810 aan de Bloemenmarkt te Roosendaal. In samenwerking met de jazzband The Old Limetree Jazzperados en het duo Clarkey gaf No Guts No Glory een concert waarvan de baten ten goede kwamen aan het Kinderen Kankervrij fonds (KIKA). Het was een leuk concert, waarbij door beide verenigingen het beste van hun kunnen werd getoond en tevens was er het eerste verrassende optreden van de nieuwe zangeres van No Guts No Glory, Jannie van Rozendaal, te bewonderen. Jammer dat door allerlei andere activiteiten in Roosendaal de belangstelling wat tegen viel.

Optreden Stichting Samen in de Regio.

Op dinsdag 13 januari 2015 heeft de bigband een optreden verzorgd voor de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Samen in de Regio te Bergen op Zoom. Het optreden was bedoeld als achtergrondmuziek tijdens de ontvangst van de gasten. De aanwezigen konden het optreden zeer waarderen. Ook in het openingswoord werd door de wethouder van sociale zaken een speciaal dankwoord voor de muzikale verzorging uitgesproken. Vele zorginstellingen in West Brabant en Zeeland waren op deze netwerk- en nieuwjaarsbijeenkomst vertegenwoordigd.

Bijeenkomst dag van de vrijwilliger Pius X school Roosendaal.

Op 7 december 2014 werd weer de jaarlijkse dag van de vrijwilliger van de gemeente Roosendaal gevierd in de Pius X school. Ook dit jaar was No Guts No Glory uitgenodigd de bijeenkomst muzikaal op te luisteren. Het was een heel gezellige middag met o.a. een toespraak namens de gemeente Roosendaal door wethouder Polderman. Verschillende vrijwilligers werden tijdens deze middag extra in het zonnetje gezet. No Guts No Glory mocht voor de 2e keer de muzikale omlijsting verzorgen en gezien de reactie van publiek zal het zeker vervolg krijgen. Dus op naar de volgende bijeenkomst op 7 december!!

Nieuwjaarsconcert 2014.

Op zondag 19 januari jl. verzorgde No Guts No Glory voor een overvol bezet Café Stroop een voortreffelijk nieuwjaarsconcert.

In samenwerking met de Sin City Seven jazz band werd het aanwezige publiek vermaakt met een aantrekkelijk repertoire van jazz en bigbandmuziek uit de jaren 1930-1960. Het publiek reageerde enthousiast en spontaan werd herhaalde malen "bis" geroepen. Het nieuwjaarsconcert stond voor de eerste keer onder leiding van de nieuwe dirigent Piet Schepers. Hij verklaarde verrast te zijn door de grote opkomst van de echte muziekliefhebbers en dat hem dat wel enige prikkels van nervositeit deed opwekken. Ook was het fijn de medeoprichter van de band Leo Lambregts en nog enkele oud leden te mogen begroeten. De vaste kern van de supporters lieten horen dat het muzikale peil dit jaar enorm in positieve zin was toegenomen!

Dit jaar wordt het repertoire nog eens goed tegen het licht gehouden en gekeken waar extra uitdagingen kunnen worden gevonden om het publiek volgend jaar tijdens het nieuwjaarsconcert een extra "wauw" of "BIS" te kunnen ontlokken.

Optreden Meilust Bergen op Zoom.

Op donderdag 14 november 2013 werd weer de jaarlijkse muziekavond in de verzorgingsflat Meilust te Bergen op Zoom gehouden. NGNG was ook dit jaar weer uitgenodigd de avond muzikaal in te vullen. De bewoners raakten snel in opper beste stemming en klapten spontaan bij herkenbare nummers mee. Na afloop viel NGNG een lang applaus ten deel waarna een extra toegift natuurlijk niet kon uitblijven. Veel gehoorde opmerking na afloop was: "het had van ons best langer mogen duren!" We zullen er volgend jaar rekening mee houden, wellicht kunnen we een kamer huren om te overnachten!

Optreden KBO Nieuwenberg Zegge.

Op vrijdag 4 november 2013 werd in een overvolle zaal in de Nieuwenberg te Zegge een bijeenkomst van de Katholieke Bond voor Ouderen muzikaal opgeluisterd door NGNG. De stemming zat er goed in en er werd goed gebruik gemaakt van de dansvloer. Na afloop werd de band overstelpt door complimenten van de aanwezigen en de organisatoren van deze in alle opzichten geslaagde middag.

Optreden Etten-Leur.

Op zaterdag 18 mei 2013 werd ter inleiding van het jazz-weekend Etten-Leur een optreden verzorgd in Hotel Café Restaurant Het Witte Paard. Helaas was vanwege het slechte weer het buitenoptreden verplaatst naar binnen. Door het slechte weer viel de belangstelling ook enigszins tegen. Toch kan NGNG terugkijken op een geslaagd optreden.

Optreden Kerkakkers Rucphen

Op donderdag 16 mei 2013 verzorgde NGNG een optreden in Kerkakkers Centrum voor Wonen & Zorg. De aanwezigen waren enthousiast en klapten bij sommige nummers spontaan mee.

Optreden in Wiekendael, Roosendaal.

Op vrijdag 26 april 2013 verzorgde NGNG een optreden in de kapel van Wiekendael, Kalsdonksestraat 89 te Roosendaal.
De kapel was tot aan de laatste plaats bezet. Er heerste een gezellige sfeer en regelmatig werd de ruimte van de dansvloer optimaal benut. Ook werden de trouwe fans van NGNG de heer Jan Mol en mevrouw Joke Nollen in de bloemetjes gezet.

Optreden in De Brink, Roosendaal.

Op dinsdag 2 april 2013 heeft NGNG voor de eerste keer o.l.v. de nieuwe dirigent Piet Schepers een optreden verzorgd in de kapel van het verzorgingstehuis De Brink. De kapel was tot de laatste plaats bezet en de aanwezigen waren heel enthousiast over het repertoire wat NGNG ten gehore bracht. Tijdens de nummers werd er enthousiast meegeklapt en na het optreden werd NGNG beloond door een luid applaus en vele individuele complimenten.

Swingmiddag in Café Stroop, Bosschenhoofd.

Op zondag 10 maart 2013 organiseerde NGNG een swingmiddag in café Stroop te Bosschenhoofd. De ROOT DIGGER JAZZBAND en NGNG zorgden beiden voor een aangename muziekmiddag. In een overvol café Stroop heerste een opperbeste stemming en beide bands mochten vele complimenten en applaus van het publiek in ontvangst nemen.

 

 

 

 

 

 

(c) - No Guts No Glory